Algemeen

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. 

Vraag 1.

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Op dit moment is ons park geopend :)

Maar we begrijpen uw vraag. We begrijpen ook dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor! Uw vakantie kan na 1 mei nog steeds doorgaan. Voor een verblijf op ons park gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen.

Zolang er beschikbaarheid is, kunt u online reserveren.

Vraag 2.

Welke maatregelen nemen wij om verspreiding te voorkomen?


Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op ons park is de receptie open. Ook de supermarkt in het dorp is open, fietsverhuur is vooralsnog ook gewoon mogelijk. De fietsen worden bij uw woning gereed gezet en u kunt contactloos betalen. U kunt er nog steeds op uit in de omgeving. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak. Onze schoonmaakdienst heeft aangepaste protocollen waarmee het werkt. Er wordt extra gelet op handcontactpunten en deze worden met nog meer aandacht schoongemaakt.

 

OMBOEKEN EN ANNULEREN

Vraag 3.

Is het mogelijk om de reservering om te boeken?

Heeft u hierover vragen, neem dan contact op met ons - door een email te versturen. Of wilt u uw verblijf van de groepsaccommodatie naar een latere datum te verplaatsen, stuurd u dan ook een email, we proberen u snel van een antwoord te voorzien aan de hand van de van toepassing zijnde voorwaarden.

Vraag 4.

Wat als ik wil annuleren?


Wilt u uw vakantie annuleren? Als u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten, worden er kosten gerekend wanneer u annuleert. Deze kosten zijn een deel van de huur, de gebruikte rekenwijze kunt u vinden in onze voorwaarden.

Tip: Aan annuleren zijn kosten verbonden. Check de voorwaarden bij uw annuleringsverzekering. Dan weet u of u recht heeft op een vergoeding.

 

Niet gevonden wat u zocht of u heeft vragen over een verblijf met betrekking tot de groepsaccommodatie?
Als u verdere vragen heeft dan kunt u het best een email sturen, zodat we u gericht van een antwoord kunnen voorzien.