Op het terrein van de Stelhoeve kunt u leuke activiteiten ondernemen met vrienden of familie. De grasvelden zijn beschikbaar om met elkaar spellen te doen.

Het is ook mogelijk om activiteiten onder begeleiding te doen, denkt u aan boogschieten, mountainbiken, zeilen, oud Hollandsche spelletjes of een spannende roofvogelshow! We brengen u graag in contact met de aangewezen personen die deze activiteiten op een veilige manier kunnen verzorgen. U kunt onder andere de volgende activiteiten organiseren:

Ringsteken

Traditioneel Zeeuws vermaak tijdens een workshop ringsteken. Uniek! Indien u geïnteresseerd bent hierin, kunt u contact opnemen met Hofkeizersweel: 0113-626131 of email: keizersweel@zeelandnet.nl

Oud Hollandsche spelletjes

Echte houten Oud-Hollandse en Vlaamse spelletjes. U heeft de keuze uit ruim 15 verschillende spelletjes voor jong en oud, voor binnen- en buitengebruik. Voor informatie kunt u kijken op www.hollandsespelen.nl

Veel andere activeiten

Boogschieten is een leuke activiteit geschikt voor jong en oud. Het programma begint over met het aanleren van de boogtechniek en eindigt met een competitie vorm of vrij schieten. 

Veel van deze activiteiten kunnen verzorgd worden op het terrein van de Stelhoeve.