Op het terrein van de Stelhoeve kunt u leuke activiteiten ondernemen met vrienden of familie. De grasvelden zijn beschikbaar om met elkaar spellen te doen.

Het is ook mogelijk om activiteiten onder begeleiding te doen, denkt u aan boogschieten, mountainbiken, zeilen, oud Hollandsche spelletjes of een spannende roofvogelshow! We brengen u graag in contact met de aangewezen personen die deze activiteiten op een veilige manier kunnen verzorgen. U kunt onder andere de volgende activiteiten organiseren:

Ringsteken

Traditioneel Zeeuws vermaak tijdens een workshop ringsteken. Uniek! Indien u geïnteresseerd bent hierin, kunt u contact opnemen met Hofkeizersweel: 0113-626131 of email: keizersweel@zeelandnet.nl

Oud Hollandsche spelletjes

Echte houten Oud-Hollandse en Vlaamse spelletjes. U heeft de keuze uit ruim 15 verschillende spelletjes voor jong en oud, voor binnen- en buitengebruik. Voor informatie kunt u kijken op www.hollandsespelen.nl

Veel andere activeiten

Boogschieten is een leuke activiteit geschikt voor jong en oud. Het programma begint over met het aanleren van de boogtechniek en eindigt met een competitie vorm of vrij schieten. Informatie over boogschieten maar ook andere activiteiten vindt u op: www.zelanevenementen.nl

Veel van deze activiteiten kunnen verzorgd worden op het terrein van de Stelhoeve.

 
Op het park

Meer Groepen

Faciliteiten Stelhoeve

De luxe groepsaccommodatie is geschikt tot 56 personen en heeft 14 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De groepsruimte heeft meerdere zithoeken en een haard en poolbiljart. De groepsruimte beschikt over een sfeervolle vide waar een leestafel staat. Er is een grote horeca keuken met o.a. 2 fornuizen, een convectieoven en een professionele vaatwasser.
Faciliteiten Stelhoeve
Faciliteiten Stelhoeve

Zorggroepen

Zorggroepen vinden alle benodigde voorzieningen in de groepsaccommodatie. In de groepsaccommodatie treft u alle voorzieningen die u nodig heeft om uw verblijf tot een succes te maken. 14 slaapkamers met ieder een eigen badkamer geven de benodigde privacy. Voldoende ruimte om gezellig samen te eten en een grote (RVS) keuken waar u de maaltijden kunt bereiken. Informeert u ook eens naar alle leuke uitjes in de buurt!
Zorggroepen
Zorggroepen

Faciliteiten 't Praathuys

't Praathuys heeft een capaciteit van maximaal 30 personen. Het beschikt over een keuken en een terras aan een grote vijver.
Faciliteiten 't Praathuys
Faciliteiten 't Praathuys