't Praathuys heeft een capaciteit van maximaal 30 personen. Het beschikt over een keuken en een terras aan een grote vijver. Het is geschikt voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld een groepsruimte tijdens een familieweekend, maar ook voor trainingen, workshops, vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. 't Praathuys is gebouwd in stijl van een traditionele Zeeuwse schuur. Het is mogelijk om het Praathuys te combineren met overnachtingen in de luxe groepsaccommodatie De Stelhoeve.

Faciliteiten 't Praathuys

't Praathuys is ingericht met comfortabele stoelen, grote tafels, een beamer en draadloos internet. Het heeft een eigen keuken en toiletten. Het gebouw beschikt verder over alle gebruikelijk voorzieningen zoals flipover en whitebord.

U kunt 't Praathuys huren als arrangement voor familiegroepen, maar ook als trainingsruimte in combinatie met de Stelhoeve.

 
Groepen de stelhoeve
De Stelhoeve
Op het park
 

Meer Groepen

Faciliteiten Stelhoeve

De luxe groepsaccommodatie is geschikt tot 56 personen en heeft 14 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De groepsruimte heeft meerdere zithoeken en een haard en poolbiljart. De groepsruimte beschikt over een sfeervolle vide waar een leestafel staat. Er is een grote horeca keuken met o.a. 2 fornuizen, een convectieoven en een professionele vaatwasser.
Faciliteiten Stelhoeve
Faciliteiten Stelhoeve

Zorggroepen

Zorggroepen vinden alle benodigde voorzieningen in de groepsaccommodatie. In de groepsaccommodatie treft u alle voorzieningen die u nodig heeft om uw verblijf tot een succes te maken. 14 slaapkamers met ieder een eigen badkamer geven de benodigde privacy. Voldoende ruimte om gezellig samen te eten en een grote (RVS) keuken waar u de maaltijden kunt bereiken. Informeert u ook eens naar alle leuke uitjes in de buurt!
Zorggroepen
Zorggroepen

Activiteiten Groepen

Op het terrein van de Stelhoeve kunt u leuke activiteiten ondernemen met vrienden of familie. De grasvelden zijn beschikbaar om met elkaar spellen te doen.
Activiteiten Groepen
Activiteiten Groepen
Activiteiten Groepen
Activiteiten Groepen