't Praathuys is gebouwd in stijl van een traditionele Zeeuwse schuur. 't Praathuys heeft ruimte voor 30 personen en kan dienen als vergader- en/of trainingslocatie.

De locatie is daarbij geschikt voor trainingen, workshops, vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. U kunt uw meeting of bijeenkomst combineren met een overnachting in de logiesaccommodatie de Stelhoeve of in een van de Zeeuwse cottages.

Faciliteiten vergaderlocatie

't Praathuys beschikt over aparte toiletten, een keuken en een terras aan een grote vijver. 't Praathuys is gebouwd in stijl van een traditionele Zeeuwse schuur. De vergaderruimte is ingericht met comfortabele stoelen, grote tafels, een beamer en draadloos internet. Het heeft een eigen keuken en toiletten. Op de trap naar boven is een vide die extra ruimte biedt voor kleinere besprekingen. Het gebouw beschikt verder over alle gebruikelijk voorzieningen zoals flipover en whitebord. Het is ook mogelijk om 't Praathuys te combineren met overnachtingen in de Zeeuwse cottages of de luxe groepsaccommodatie de Stelhoeve. 

Aankomst en vertrektijden

Maandag 9.00 uur t/m vrijdag vrijdag 15.00 uur (In overleg eventueel ook langer mogelijk).

Op het park