anaf de Stelhoeve bent u in een paar minuten wandelen of fietsen in Wemeldinge. Dit kan bijvoorbeeld door het Wemeldingse bos of langs het water en de jachthaven. Wemeldinge kent een mooi beschermd dorpsgezicht, de Dorpstraat. Met zijn lange rij leilinden zeker uw aandacht waard!

In Wemeldinge vindt u leuke restaurantjes zoals Bobbys (www.restaurantbobbys.nl), de Oude Sluis (http://www.deoudesluis.net) en IBuddha (www.ibuddhawemeldinge.com). Verder zijn er verschillende snackbars. Bij de Spar in Wemeldinge kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Wilt u eens lekker ontspannen met een Welness arrangement, dit kan prima bij KNAPP (www.knappinzeeland.nl  ) of bij de Druppel (www.dedruppel.nl ).

In de omgeving: 1km

Meer Recreatie

Boven water

Rond de Oosterschelde liggen kreken, bospartijen, akkerlanden en boomgaarden. Het is rondom de Stelhoeve prachtig fietsen en wandelen langs het water en tussen de boomgaarden. Bij de parkreceptie zijn uitgebreide wandel- en fietsroutes te verkrijgen. Ook kunt u vanaf de Stelhoeve fietsen met het knooppuntensysteem. Oosterscheldepark de Stelhoeve ligt op 50 meter van de Oosterschelde.

Strandjes

Op nog geen 1000 meter afstand van de Stelhoeve zijn leuke strandjes te vinden waar u heerlijk met uw kinderen kunt ontspannen. Bij het familiestrand treft u ook Club Casco (www.clubcasco.nl) waar u ook kunt ontspannen met een drankje. Bij dit gezellige eetcafe kunt u ook genieten van een lunch of een diner. Naast Club Casco is een snackbar.

Zeilen

Wemeldinge heeft een grote jachthaven met 485 plaatsen (www.vdrest.nl). Deze haven is recent uitgebreid met 45 luxe ligplaatsen. Rondom deze haven vindt u gezellige terrasjes, restaurant (www.bomdia.nl), eetcafe (www.puurjuno.nl) en een watersportwinkel. Leuk om even langs te lopen, het is op nog geen 5 minuten van de Stelhoeve.

Goese Golf

Binnen 5 autominuten vanaf de Stelhoeve vindt u golfcomplex de Goese Golf. Deze 18-holes wedstrijdbaan is in 1995 gerealiseerd ten tijde van de aanleg van het Goese Meer. De Goese Golf beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten en een professionele en actieve golfschool.

En onderwater

Een van de redenen om te boeken bij de Stelhoeve is voor veel bezoekers de schitterende omgeving waarin het park zich bevindt. De Oosterschelde is het grootste nationaal park van Nederland. Het is daarbij geliefd bij duikers vanwege de unieke onderwater flora en fauna (www.onderwatersport.org). Ieder jaar worden er tijdens rondvaarten (www.marstrand.nl) of vanaf de dijk zeehonden en bruinvissen waargenomen.

Winkelstad Goes

Binnen 15 autominuten van de Stelhoeve ligt Goes. Deze bruisende stad is het hart van Zeeland en combineert stads wonen met veel activiteiten in een landelijke omgeving. Dus of je er nu van houdt om een leuke activiteit of een leuk evenement te bezoeken of liever even lekker tot rust komt, Goes biedt je de beleving die jij wilt.

Nationaal Park Oosterschelde

De Oosterschelde is het grootste en natste nationaal park van Nederland. Het is een wereld van getij, wind en vooral water, veel water. Het landschap is altijd anders door het getij en het is altijd en overal te beleven.

Zeeuwse Cottages

Onze vakantiehuisjes zijn uitgevoerd in Zeeuwse stijl. Dit herkent u aan de zwarte potdekseldelen, witte kozijnen en rode daken. De huisjes zijn sfeervol ingericht en hebben alle basisvoorzieningen voor een prettige vakantie of weekendje weg voor het gezin. Op het hele park, dus ook in de huisjes, beschikt u over gratis wifi.