In de omgeving: 7km

Binnen 15 autominuten van de Stelhoeve ligt Goes(www.goesisgoes.nl). Deze bruisende stad is het hart van Zeeland en combineert stads wonen met veel activiteiten in een landelijke omgeving. Dus of je er nu van houdt om een leuke activiteit of een leuk evenement te bezoeken of liever even lekker tot rust komt, Goes biedt je de beleving die jij wilt.

In Goes treft u ook de Hollandsche hoeve. Het stadspark, met zijn oude boomgaard, is een ideaal wandelgebied met een uitgebreide bewegwijzering. Hier vind u ook de Vierlinden (http://www.vierlindengoes.nl/ ) en het Ambachtscentrum.

Een uurtje bewegen of een compleet dagje uit, bij Omnium (www.omnium.nl) kan het allemaal en onder één dak. Hier treft u een subtropisch zwembad, een tropisch bos en vier sporthallen. Een waar sportparadijs!

Meer Recreatie

Boven water
Boven water

Boven water

Rond de Oosterschelde liggen kreken, bospartijen, akkerlanden en boomgaarden. Het is rondom de Stelhoeve prachtig fietsen en wandelen langs het water en tussen de boomgaarden. Bij de parkreceptie zijn uitgebreide wandel- en fietsroutes te verkrijgen. Ook kunt u vanaf de Stelhoeve fietsen met het knooppuntensysteem. Oosterscheldepark de Stelhoeve ligt op 50 meter van de Oosterschelde.

Strandjes
Strandjes

Strandjes

Op nog geen 1000 meter afstand van de Stelhoeve zijn leuke strandjes te vinden waar u heerlijk met uw kinderen kunt ontspannen. Bij het familiestrand treft u ook Club Casco (www.clubcasco.nl) waar u ook kunt ontspannen met een drankje. Bij dit gezellige eetcafe kunt u ook genieten van een lunch of een diner. Naast Club Casco is een snackbar.

Goese Golf
Goese Golf

Goese Golf

Binnen 5 autominuten vanaf de Stelhoeve vindt u golfcomplex de Goese Golf. Deze 18-holes wedstrijdbaan is in 1995 gerealiseerd ten tijde van de aanleg van het Goese Meer. De Goese Golf beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten en een professionele en actieve golfschool.

En onderwater
En onderwater

En onderwater

Een van de redenen om te boeken bij de Stelhoeve is voor veel bezoekers de schitterende omgeving waarin het park zich bevindt. De Oosterschelde is het grootste nationaal park van Nederland. Het is daarbij geliefd bij duikers vanwege de unieke onderwater flora en fauna (www.onderwatersport.org). Ieder jaar worden er tijdens rondvaarten (www.marstrand.nl) of vanaf de dijk zeehonden en bruinvissen waargenomen.