Last minute vakantie naar Zeeland

Bent u op zoek naar een last minute vakantie naar Zeeland? Voor een weekend, midweek of week vakantie? Oosterscheldepark de Stelhoeve beschikt over heerlijke Zeeuwse cottages voor 2, 4 of 5 personen. Zo kunt u een last minute weekendje weg of een week op vakantie en profiteert u van last minute korting. Op slechts enkele meters van de Oosterschelde beleeft u een heerlijke last minute vakantie aan het water. Ontdek de prachtige Zeeuwse provincie; het uitgestrekte landschap, de pareltjes van stranden en pittoreske vissersdorpjes zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Op dit kleinschalige vakantiepark in Wemeldinge zult u genieten van de rust en natuur om u heen. Wanneer komt u genieten van een last minute vakantie in Zeeland?

Boek uw lastminute verblijf

Last minute Zeeland

Last minute vakantiehuis Zeeland

Wilt u graag verblijven in een vakantiehuis in Zeeland voor uw last minute weekend weg naar Zeeland? Oosterscheldepark de Stelhoeve beschikt over comfortabele Zeeuwse cottages en een groepsaccommodatie. De last minute vakantiehuisjes, met typisch Zeeuwse zwarte potdekseldelen, witte kozijnen en rode daken, zijn de ideale plek voor een last minute weekend weg of weekje vakantie in Zeeland. De open keuken is volledig uitgerust en verbonden met de woonkamer met sfeervolle zithoek. De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. In de eerste slaapkamper vindt u twee comfortabele boxspringbedden en in de 4- en 5-persoons huisjes is de tweede slaapkamer voorzien van een stapelbed en eenpersoonsbed. Alle vakantiehuisjes beschikken over een eigen terras met tuinmeubilair. In onze last minute vakantiehuizen in Zeeland kunt u optimaal ontspannen.

Tijdens uw weekendje weg aan zee of week vakantie in Zeeland is er genoeg te beleven en te ontdekken. Natuurliefhebbers kunnen hier het hele jaar door genieten van vele natuurgerichte activiteiten, welke ook erg leuk zijn voor kinderen zoals een excursie of workshop. Om alle bijzondere vogels te spotten raden wij aan een verrekijker mee te nemen. Ook duikliefhebbers genieten van een last minute vakantie bij de Stelhoeve. In onze eigen duikschuur kunt u zich na een prachtige duik afspoelen en ook uw materiaal schoonmaken. Komt u samen met de kinderen voor een last minute vakantie in Zeeland? Zij kunnen zich uitstekend vermaken op het grasveld of in het speeltuintje.