1. Wifi & beamer
  2. Catering
  3. Direct aan de kust
  4. Groepsaccommodatie
  5. Vakantiehuisjes

Vergaderlocatie met overnachting Zeeland

Wil je een meeting, workshop, vergadering of meerdaagse bijeenkomst organiseren en zoek je daarvoor een vergaderlocatie met overnachting in Zeeland? Op recreatiepark De Stelhoeve bieden wij een sfeervolle vergaderruimte in een prachtige, natuurrijke en rustige omgeving. Het park ligt aan de Oosterschelde en net buiten het dorpje Wemeldinge, dicht bij de stad Goes in Zuid-Beveland. ’t Praathuys is een unieke vergaderlocatie in een traditionele Zeeuwse schuur, midden in de natuur met uitzicht op mooie weilanden.  

Overnachten in vakantiehuisjes of de groepsaccommodatie

’t Praathuys is ook als meerdaags vergaderarrangement te reserveren in combinatie met zes Zeeuwse vakantiehuisjes op ons recreatiepark. Deze combinatie van vergaderlocatie en overnachting is geschikt voor 30 personen. De vakantiehuisjes zijn modern en comfortabel ingericht, inclusief keuken, badkamer en woonkamer met flatscreen tv en een tuin met terras. Het gehele park, dus ook de huisjes, beschikt over gratis Wifi. Verblijf je liever in een groepsaccommodatie? De Stelhoeve heeft een 48 persoons groepsaccommodatie met 14 slaapkamers!

 

Vergaderen en overnachten aan de kust in Zeeland?

Tijdens een meeting of vergadering hebben de sfeer en de omgeving invloed op de productiviteit. Inspirerend vergaderen vraagt om een inspirerende omgeving. Waar kan dat beter dan aan de kust in Zeeland. De omgebouwde en moderne schuur beschikt over toiletten en een keuken, en de vergaderruimte is ingericht met comfortabele stoelen, grote tafels, een beamer en natuurlijk Wifi. Tijdens de pauze kan men buiten, op de dijk bij het water, een heerlijk frisse neus halen. 

Als je wilt vergaderen en overnachten aan de kust in Zeeland, dan kun je bij ons op basis van zelfverzorging verblijven. De keuken van ’t Praathuys staat volledig tot je beschikking, en beschikt over voldoende servies, potten en pannen, grote koelkasten en een vriezer, en een gasfornuis. Het is ook mogelijk om het verblijf te laten cateren door een kok. Deze verzorgt bijvoorbeeld een heerlijke lunch of diner met Zeeuwse specialiteiten en bereidt deze in de accommodatie zelf. Een geheel verzorgde barbecue of enkele eenvoudige maaltijden zijn ook mogelijk. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.