1. Locatie vergadering
  2. Voor 30 of 45 personen
  3. Bij Nationaal Park de Oosterschelde

Locatie vergadering

Bent u op zoek naar een locatie voor uw vergadering, workshop of bijeenkomst? De Stelhoeve biedt een luxe accommodatie met diverse mogelijkheden tot overnachten. De Stelhoeve ligt aan de dijk van de Oosterschelde en biedt een verblijfsaccommodatie in een prachtige omgeving, op een paar stappen verwijderd van Nationaal park de Oosterschelde. 

Groepspaviljoen 't Praathuys

't Praathuys is een geschikte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen of workshops. De accommodatie biedt ruimte voor 30 personen. Het is gebouwd in traditioneel Zeeuwse stijl met mooi uitzicht over een weiland. De ruimte is als volgt ingericht:

  • Comfortabele stoelen
  • Grote tafels
  • Beamer
  • Draadloos internet

U heeft de mogelijkheid om zelf te koken, maar u kunt het ook uitbesteden aan een kok, zoals een diner of lunch met heerlijke Zeeuwse specialiteiten. 

 

't Praathuys met Zeeuwse cottages

't Praathuys is als arrangement te reserveren in combinatie met 6 Zeeuwse vakantiehuisjes. Deze staan naast 't Praathuys in een groep aan een pleintje. De huisjes zijn geschikt voor 5 personen en hebben beschikking tot een woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer beneden voor 1 persoon. Overdag kan de groep gezamenlijk eten, drinken, activiteiten ondernemen en vergaderen en 's nachts kan iedereen terecht in zijn eigen huisje. De combinatie van 't Praathuys met de vakantiehuisjes zorgen voor onvergetelijke momenten.  

't Praathuys en groepsaccommodatie

Voor workshops, bijeenkomsten en meerdaagse vergaderarrangementen kunnen Groepsaccommodatie de Oosterschelde en 't Praathuys als combinatie worden gebruikt. De groepsaccommodatie is tevens een geschikte locatie voor zorggroepen.