Oosterscheldepark de Stelhoeve affiliate programma

Oosterscheldepark de Stelhoeve is een kleinschalig maar sfeervol vakantiepark in Wemeldinge, Zeeland. Wat ons park zo uniek maakt is de directe ligging aan de Oosterschelde én de Zeeuwse vakantiehuisjes voor 2 tot 5 personen. Ons park is ideaal voor rustzoekers, zij kunnen heerlijke wandelingen maken of uitwaaien aan de strandjes in de prachtige omgeving. Door deze unieke accommodaties en de rustgevende omgeving, scoort ons park een 8.1 op Zoover en hebben wij zelfs twee keer de Zoover Highly Recommended award gewonnen in 2013 en 2014. 

In 2011 realiseerden we 18 vakantiecottages en een groepsaccommodatie in de sfeervolle Zeeuwse stijl. Het affiliate programma van Oosterscheldepark de Stelhoeve wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wist u dat?

  1. Het park heeft 2 Zoover Highly Recommended awards gewonnen
  2. Een prachtige ligging aan de Oosterschelde
  3. Sfeervolle Zeeuwse cottages
  4. Gelegen in een rustgevende omgeving
 

Wat biedt Oosterscheldepark de Stelhoeve u?

  • U ontvangt 4% commissie;
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats; 
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint;
  • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker. Hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond; 
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u profiteren van Oosterscheldepark de Stelhoeve? Meldt u dan aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op met ons via support@bookingboosters.nl

Meld u aan voor het affiliate programma
 
Zeeuwse Vakantiehuisjes
Zeeuwse Vakantiehuisjes

Zeeuwse Vakantiehuisjes

Op zoek naar een vakantiehuisje in Zeeland? Er even tussenuit bij de Stelhoeve is altijd ontspannen genieten. Bekijk het aanbod en boek uw vakantie.