Oosterscheldepark de Stelhoeve

Speciale zorg

Bent u op zoek naar een locatie voor uw zorggroep? De Stelhoeve biedt een luxe accommodatie met diverse mogelijkheden tot overnachten voor zorggroepen.

Groepsaccommodatie de Oosterschelde

De Stelhoeve ligt aan de dijk van de Oosterschelde en biedt een verblijfslocatie in een prachtige omgeving op een paar stappen verwijderd van Nationaal park de Oosterschelde. 

Onze groepsaccommodatie de Oosterschelde is een luxe, vijf sterren groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 48 personen. Het is een ideale locatie voor bijvoorbeeld zorggroepen om samen te verblijven. De accommodatie beschikt over een grote woonkamer met een vide, een eetruimte, grote keuken en 14 slaapkamers voor steeds 4 personen.

Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met toilet, wastafel en doucheruimte. U heeft hier volop ruimte en privacy. U heeft de mogelijkheid om zelf te koken of om het uit te besteden aan een kok. Groepsaccommodatie de Oosterschelde is een prachtige woning om te verblijven.

Zeeuwse vakantiehuisjes

De Stelhoeve biedt naast de groepsaccommodatie ook cottages. De Zeeuwse vakantiehuisjes zijn geschikt voor 2 tot 5 personen en zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

  • 1 tot 3 slaapkamers
  • Koelkast met koffiezetapparaat, waterkoker, stofzuiger en magnetron
  • Terras met picknicktafels en stoelen
  • Gratis WiFi
Vanaf
€ 1.398
3 nachten
2 personen

Familiehuis Oosterschelde

Nederland, Zeeland, Wemeldinge
4814Nee