Oosterscheldepark de Stelhoeve
Vakantiepark Terneuzen

Zeeuwse gastvrijheid in het bruisende Terneuzen

De grootste stad in de regio Zeeuws-Vlaanderen

Voor rust moet u bij Oosterscheldepark de Stelhoeve zijn, maar voor nieuwe ontdekkingen en historie is de bruisende stad Terneuzen een leuk uitje! Deze Zeeuwse stad aan de Westerschelde zit vol met bezienswaardigheden en activiteiten. Tijdens uw vakantie is het dus zeker aan te raden om eens een bezoekje te brengen aan deze stad. Wandel over de Scheldeboulevard en ontdek het historische centrum van Oud-Terneuzen! En na een dag vol nieuwe indrukken en ontdekking kunt u heerlijk bijkomen in een Zeeuws vakantiehuis aan het water op ons vakantiepark in Wemeldinge.

 • Typische Zeeuwse huisjes
 • Op 42 kilometer van Terneuzen
 • Gelegen aan de Oosterschelde

        Swipe voor meer foto's ➝

Onze Zeeuwse vakantiehuisjes:

 • Gebouwd in traditionele stijl
 • Op loopafstand van de Oosterschelde
 • Voor 2, 4, 5 of 48 personen
 • Omringd door vele fietsroutes
 • Complete en stijlvolle inrichting

Overnachten in stijl, vol comfort

Bij Oosterscheldepark de Stelhoeve is het duidelijk dat je in Zeeland bent! U verblijft namelijk in een traditioneel Zeeuws vakantiehuis op loopafstand van de Oosterschelde. Vanuit uw vakantiehuisje heeft u een prachtig uitzicht op de dijk of het polderlandschap. Het terras achter de woning is voorzien van een tuinset met parasol en is zo gelegen dat u volop privacy heeft! Op ons kleinschalige vakantiepark zult u in een oase van rust, ruimte en natuur stappen. Voel de wind door uw haren en ruik de frisse lucht van de kust.

Ontdek onze Zeeuwse vakantiehuisjes:

Vanaf
€ 356
3 nachten
2 personen

2-persoons Zeeuwse Cottage

Nederland, Zeeland, Wemeldinge
21Nee
Vanaf
€ 360
3 nachten
2 personen

4-persoons Zeeuwse Cottage

Nederland, Zeeland, Wemeldinge
42Nee
Vanaf
€ 364
3 nachten
2 personen

4-persoons Premium Zeeuwse Cottage

Nederland, Zeeland, Wemeldinge
43Nee

Eropuit in Terneuzen; dit zijn onze tips

De stad Terneuzen is de hoofdstad van de gelijknamige gemeente Terneuzen in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Het is slechts een autorit van ongeveer een halfuur naar het hartje van deze Zeeuwse stad. Het is een echte havenstad met een rijke geschiedenis en prachtige karakteristieke panden. Het historische hart van Terneuzen zit verborgen in het centrum van de stad; Oud Terneuzen. Hier kunt u lekker door de straten struinen, genieten op een van de vele terrassen en prachtige muurschilderingen bewonderen. Of wandel over de Scheldeboulevard en vergaap je aan de schepen die voorbij varen. Strijk neer en geniet van het uitzicht over de Westerschelde!

  Schoolmuseum Schooltijd
  Portaal van Vlaanderen
  SnowWorld Terneuzen
  Scheldeboulevard
  Oud-Terneuzen

Ontdek andere Zeeuwse dorpen en steden in de omgeving:

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

Is Terneuzen geschikt om te fietsen of te wandelen?

Jazeker! Over de Scheldeboulevard in Terneuzen kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast lopen er diverse wandelroutes door en rondom de stad. Dit zijn thematische routes met bijvoorbeeld het thema ‘De vliegende Hollander’ of ‘Smokkelen’. Dit maakt wandelen leuk voor ieder gezelschap en alle leeftijden!

Welke bezienswaardigheden heeft Terneuzen?

Terneuzen en omgeving bieden een schat aan bezienswaardigheden die u eens gezien moet hebben. Beklim de Watertoren in Axel, fiets langs de Zwartehoekse Zeesluis in Westdorpe en bekijk de monumenten van Terneuzen. Het historische centrum zit vol met historische panden, die mogen ook niet ontbreken!