Oosterscheldepark de Stelhoeve
oud en nieuw

Proost op het nieuwe jaar in Zeeland

Vier samen een onvergetelijke oudejaarsavond

Geniet van de gemoedelijke sfeer van Zeeland tijdens oudejaarsavond. Samen met uw familie en/of vrienden kunt u een toast uitbrengen op het nieuwe jaar bij de Stelhoeve. In uw authentiek Zeeuwse vakantiehuis komt u samen helemaal tot rust en geniet u écht even van quality time. De rustige omgeving is perfect om winterse wandelingen te maken, een vaartocht over de Oosterschelde te maken of om een bezoekje te brengen aan één van de omliggende dorpjes of steden zoals Goes of Yerseke. Tel samen af tot middernacht vanuit uw karakteristieke vakantiehuis in Zeeland!

 • Rustig en kleinschalig park
 • Authentieke vakantiehuizen
 • Directe ligging aan de Oosterschelde

Vind uw ideale verblijf tijdens oud en nieuw:

Authentiek overnachten tijdens de jaarwisseling

Geniet samen van oliebollen, champagne en veel gezelligheid in een comfortabel vakantiehuis. Onze karakteristieke vakantiehuizen zijn gebouwd in typisch Zeeuwse stijl en bieden plaats aan maximaal 5 personen. De huisjes zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. U verblijft op een unieke locatie met een directe ligging aan de Oosterschelde. U hoeft alleen nog maar de dijk over te steken en u staat al aan het kabbelende water. Met wie gaat u dit jaar oud en nieuw vieren?

Uw vakantiehuis op een rij:

 • Gebouwd in Zeeuwse stijl
 • Geschikt voor maximaal 5 personen
 • Compleet en knus ingericht
 • Direct gelegen aan de Oosterschelde

Swipe voor meer foto's →

Geniet samen in de inspirerende omgeving van Zeeland

Oud en nieuw was nog nooit zo ontspannend als bij de Stelhoeve. Vanuit uw gezellige vakantiehuis is het slechts een korte wandeling naar de Oosterschelde. Hier kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken door Nationaal Park Oosterschelde. Breng ook eens een bezoekje aan het bruisende Goes of het idyllische Yerseke voor een dagje winkelen of cultuur snuiven. Bewonder ook de Deltawerken of één van de vele musea zoals het Zeeuws Museum of het OosterscheldeMuseum. Keer na een inspirerende dag terug naar uw vakantiehuis waar u samen kunt aftellen en proosten op het nieuwe jaar!

Dit mag u niet missen tijdens uw vakantie:

  Nationaal Park Oosterschelde
  Goes, Middelburg of Yerseke
  Jachthaven Wemeldinge
  OosterscheldeMuseum

Oud en nieuw vieren in de stad? Dit zijn onze tips:

Dit vroegen eerdere gasten ons:

✦ Met hoeveel personen kan ik verblijven?

Onze Zeeuwse cottages zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Verblijft u met een (veel) groter gezelschap? Overnacht dan in onze luxe groepsaccommodatie voor maar liefst 48 personen.

✦ Kan ik mooi wandelen in de omgeving?

Haal even een frisse neus tijdens een winterse wandeling. Langs de Oosterschelde vindt u diverse wandelroutes door de bijzondere natuur van deze omgeving.