Hofstede de Stelhoeve is een nieuw opgebouwde boerderij in Wemeldinge. Het ligt mooi gelegen direct aan de Oosterschelde. De Stelhoeve biedt grote groepen een goed onderkomen voor een dagje weg of een weekendje samen zijn.

Diverse mogelijkheden

De accommodaties De Stelhoeve en 't Praathuys kunnen dienen voor workshops, bijeenkomsten en familieweekenden.

Groepen de stelhoeve

De Stelhoeve is een luxe, vijfsterren groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 45 personen. Het kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een familiereünie of groepsverblijf in het prachtige Zeeland. Daarnaast is het, in combinatie met de vergaderruimte geschikt voor zakelijk gebruik zoals een meerdaagse cursus, training of teambuilding event. Veel zorggroepen vinden ondertussen ook de weg naar de Stelhoeve.

De groepsaccommodatie is helemaal nieuw opgebouwd in overeenstemming met de voormalig oude Zeeuwse boerderij. De groepsaccommodatie heeft 14 slaapkamers met ieder een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 4 kamers hebben een echte, ouderwetse, bedstede.

Zelf koken

De groepsaccommodatie beschikt over een grote horecakeuken met o.a. 2 fornuizen, een confectieoven en een professionele vaatwasser. Hierdoor is het mogelijk om de accommodatie op basis van zelfverzorging te reserveren.

Complete catering

Het is ook mogelijk om de verzorging uit te besteden aan een kok. Denk aan een uitgebreid diner of lunch met heerlijke Zeeuwse specialiteiten, volledig verzorgd in de accommodatie. Natuurlijk is ook een verzorgde barbecue mogelijk. Verder zijn er ook mogelijkheden voor eenvoudige maaltijden zoals macaroni of patat en mosselen. Heerlijk! Kijkt u eens op www.tasteculinair.nl voor de mogelijkheden.

 

4 Resultaten

Faciliteiten Stelhoeve

De luxe groepsaccommodatie is geschikt tot 56 personen en heeft 14 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De groepsruimte heeft meerdere zithoeken en een haard en poolbiljart. De groepsruimte beschikt over een sfeervolle vide waar een leestafel staat. Er is een grote horeca keuken met o.a. 2 fornuizen, een convectieoven en een professionele vaatwasser.

Zorggroepen

Zorggroepen vinden alle benodigde voorzieningen in de groepsaccommodatie. In de groepsaccommodatie treft u alle voorzieningen die u nodig heeft om uw verblijf tot een succes te maken. 14 slaapkamers met ieder een eigen badkamer geven de benodigde privacy. Voldoende ruimte om gezellig samen te eten en een grote (RVS) keuken waar u de maaltijden kunt bereiken. Informeert u ook eens naar alle leuke uitjes in de buurt!

Faciliteiten 't Praathuys

't Praathuys heeft een capaciteit van maximaal 30 personen. Het beschikt over een keuken en een terras aan een grote vijver.

Activiteiten Groepen

Op het terrein van de Stelhoeve kunt u leuke activiteiten ondernemen met vrienden of familie. De grasvelden zijn beschikbaar om met elkaar spellen te doen.