Groepsaccommodatie aan zee

Wil je met een grote groep mensen samen op vakantie, een familiereünie vieren of een bijeenkomst organiseren in Zeeland? Dan is een groepsaccommodatie aan zee natuurlijk een ideale en zeer inspirerende plek. Op recreatiepark De Stelhoeve, aan de rand van het dorpje Wemeldinge en nabij Goes, vind je een groepsaccommodatie voor 48 personen midden in de natuur en op nog geen 50 meter van de Oosterschelde. 

Groepsaccommodatie Oosterschelde is een luxe vijfsterrenaccommodatie voor groepen. De boerderij is in Zeeuwse stijl gebouwd en heeft 14 slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. In 4 slaapkamers bevindt zich een echte, ouderwetse bedstede. De boerderij beschikt over een grote horecakeuken met twee fornuizen, een oven en een professionele vaatwasser. Het is dus mogelijk om de groepsaccommodatie op basis van zelfverzorging te reserveren. De boerderij is verder compleet ingericht met modern meubilair en je kunt gebruikmaken van gratis Wifi. Buiten vind je nog een grote tuin met diverse picknicktafels, tuinmeubilair, een speeltuintje en een groot speelveld.  

Prijs en beschikbaarheid

Groot vakantiehuis huren aan de kust van Zeeland?

Als je een groot vakantiehuis wilt huren aan de kust van Zeeland, op een kleinschalig en rustig gelegen park, dan is Groepsaccommodatie Oosterschelde een perfecte keuze. Dit is een groot vakantiehuis op een park met slechts 18 andere vakantiecottages. In de omgeving vind je tal van recreatiemogelijkheden zoals lange wandel- en fietsroutes langs water, door de natuur, en langs pittoreske dorpen en leuke steden. Op korte afstand van het park vind je ook vele strandjes en duikplaatsen, en op 5 autominuten ligt golfcomplex Goese Golf met een 18-holes wedstrijdbaan. Historische steden zoals Zierikzee en Middelburg zijn ook binnen een half uur te bereiken. 

Wil je echt van een ontspannen vakantie en samenzijn genieten, dan is het ook mogelijk om je verblijf in de groepsaccommodatie te laten cateren. De gerechten worden dan klaargemaakt door een privé-kok die een lunch of diner met heerlijk Zeeuwse specialiteiten voor je klaarmaakt in de groepsaccommodatie. Je kunt ook kiezen voor een volledig verzorgde barbecue of enkele eenvoudige maaltijden. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.