Groepsaccommodatie in Zeeland

Bent u voor een familiereünie, vriendenweekend of groepsuitje op zoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland? De groepsaccommodatie Oosterschelde bij De Stelhoeve is dan wellicht de ideale plek. Deze luxe vijfsterrenaccommodatie is een voormalig oude boerderij die geheel gerenoveerd is en nu plek biedt aan 48 personen. De boerderij ligt op Oosterscheldepark De Stelhoeve, een kleinschalig en rustig gelegen park net buiten het dorpje Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Door onze locatie direct aan de kust heeft u veel mogelijkheden tijdens een verblijf in onze groepsaccommodatie in Zeeland. Een heel eind wandelen of een lange fietstocht, het is allemaal eenvoudig te realiseren.

Tip: deze groepsaccommodatie in Zeeland is ook heel geschikt als locatie voor een zorggroep.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid 

 

Groepshuis in Zeeland voor 48 personen

Het groepshuis in Zeeland beschikt over 14 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Er zijn zelfs 4 kamers met een echte, ouderwetse bestede. In de grote horecakeuken van onze groepsaccommodatie in Zeeland vindt u twee fornuizen, een oven en een professionele vaatwasser. U kunt de woning dus reserveren op basis van zelfverzorging. Wilt u het koken liever uit handen geven? Kies dan voor onze cateringservice. Een kok bereidt dan bijvoorbeeld heerlijke lunches en diners met authentieke Zeeuwse gerechten in de accommodatie zelf. Een geheel verzorgde barbecue of andere eenvoudige maaltijden zijn ook mogelijk. In ons vakantiehuis voor grote groepen kan iedereen comfortabel verblijven. Het ruimtelijke interieur biedt voldoende plek aan alle gasten, maar ook buiten is er veel ruimte. In de grote tuin staan 8 picknicktafels, tuinstoelen en parasols, en er is een speeltuintje en speelveld voor de kinderen. Kiest u ook voor een familiehuis huren in Zeeland voor uw volgende familieweekend?

Het mooie Zeeland

Tijdens een verblijf in onze groepsaccommodatie in Zeeland bent u omgeven door veel water. De prachtige natuur biedt tal van mogelijkheden voor recreatie en plezier. Zo liggen er bijvoorbeeld vele wandel- en fietsroutes door de omgeving die u langs uitgestrekte weilanden, bospartijen, authentieke boerderijen en oude molens brengen. Onderweg loop of fietst u door pittoreske dorpen en leuke stadjes. In de nabijheid van het park vindt u ook vele strandjes met strandpaviljoens en cafés, verschillende duikplekken en de bruisende stad Goes ligt op slechts enkele autominuten afstand. Winkelsteden zoals Middelburg en Zierikzee zijn ook binnen een half uur te bereiken. 

Boek deze groepsaccommodatie in Zeeland 

 Groepsaccommodatie Zeeland