Hondenvrij vakantiepark

Bent u op zoek naar een huisdiervrij vakantiepark in Zeeland? Zoek dan niet verder, want op kleinschalig vakantiepark De Stelhoeve kunt u genieten van een vakantiepark zonder huisdieren. Bij het park aan de Oosterschelde verblijft u in huisdiervrije vakantiehuisjes. Bent u allergisch voor honden of katten, bang voor huisdieren of wilt u gewoon liever geen huisdieren om u heen tijdens uw vakantie? Dan zit u bij De Stelhoeve goed! U verblijft in sfeervolle Zeeuwse vakantiehuisjes voor 2, 4 of 5 personen op nog geen 50 meter afstand van de Oosterschelde. Het diverse natuurgebied bij de Oosterschelde leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten langs het water. Na de tijd kunt u heerlijk ontspannen op één van de strandjes in de omgeving. Voor een zon-zee-strand vakantie hoeft u niet meer naar het buitenland; Zeeland heeft het allemaal! Geniet van onvergetelijke dagen op een hondenvrij vakantiepark in Zeeland.

Bekijk de Zeeuwse huisjes 

 
 

Huisdiervrij vakantiehuis in Zeeland

De vakantiehuisjes bij De Stelhoeve zijn ontworpen in Zeeuwse stijl, te herkennen aan de zwarte potdekseldelen, witte kozijnen en rode daken. Geniet van uw verblijf in een sfeervol, uniek en huisdiervrij vakantiehuisje in Zeeland. De vrijstaande huisjes zijn stuk voor stuk comfortabel en strak ingericht en bieden een schitterend uitzicht over de weilanden. Wordt het een vakantiehuisje voor 2 personen of komt u met een gezelschap van 3, 4 of 5 personen. Komt u liever met een grotere groep vakantie vieren aan de Oosterschelde? Dan is de 48-persoons groepsaccommodatie perfect voor jullie. Op het huisdiervrije park in Nederland kunt u overal gratis gebruikmaken van WiFi. Bij De Stelhoeve hoeft u niet te selecteren op huisdiervrije vakantiehuizen. In alle accommodaties, zowel de Zeeuwse huisjes als de groepsaccommodatie, zijn huisdieren niet welkom.

Vanuit uw huisdiervrije vakantiehuisje in Zeeland kunt u genoeg ondernemen. Bezoek de grote jachthaven in het pittoreske dorpje Wemeldinge, die omringd is door leuke terrasjes, restaurants en eetcafés, waar u even heerlijk kunt ontspannen na een fietstocht of wandeling door de waterrijke omgeving. Een boottocht over de Oosterschelde is een absolute aanrader! Wie spot de zeehonden en bruinvissen? Ook kunt u uitstekend zeilen en duiken in Zeeland. De provincie is dankzij de meer dan honderd duikplaatsen en een unieke onderwaterwereld met bijzondere flora en fauna een populaire duikspot. Een ideale plek voor een duikweekend! Het huisdiervrije vakantiepark in Zeeland en de omgeving van de Oosterschelde bezorgen u een onvergetelijke vakantie.

Boek een huisdiervrij vakantiehuis