Oosterscheldepark de Stelhoeve
Vakantie juni

Voorzomerpret in Zeeland

Geniet van veel rust en ruimte tijdens een vakantie in juni

Kunt u ook niet langer wachten tot de zomervakantie? Dan biedt een vakantie in juni de uitkomst! De temperaturen in juni kunnen aardig oplopen waardoor u ook in deze maand heerlijk kunt genieten van een verblijf. U beleeft het bij Oosterscheldepark de Stelhoeve; een kleinschalig vakantiepark waar u in alle rust en ruimte kunt genieten in een van onze vakantiehuisjes. En wist u dat de Oosterschelde op slechts 50 meter afstand ligt? Een korte wandeling en u staat in no time aan het water. Dat is genieten!

💡Tip: Boek uw vakantie in juni en geniet van 10% korting!

 • Kleinschalig, veel rust en ruimte
 • De Oosterschelde op 50 meter afstand
 • Ideaal om te duiken

Boek uw verblijf in juni:

Drie redenen voor een vakantie in juni:

  Buiten het hoogseizoen

  Juni valt buiten het hoogseizoen, waardoor u kunt genieten van een ontspannen en rustige sfeer op toeristische plekken. Dat betekent geen lange wachtrijen!

  Aangenaam weer

  De temperaturen in juni zijn over het algemeen aangenaam. Het is warm genoeg om te genieten van buitenactiviteiten, maar niet zo heet als in de hoogzomer.

  Gunstige prijzen

  Omdat juni buiten het hoogseizoen valt, zijn de accommodaties vaak goedkoper. U kunt dus genieten van een voordeliger verblijf!

→ Scroll opzij voor meer foto's

Onze aanraders:

 • Duiken of andere watersporten
 • Wandelen en fietsen
 • Steden en dorpen bezoeken
 • De Oosterschelde verkennen
 • Ontspannen op het strand

Optimaal ontspannen en genieten in de natuur

Besluit u in juni te verblijven dan kunt u bij ons een huisje huren voor minimaal 2 personen en maximaal 5 personen. Vanuit uw accommodatie heeft u een schitterend uitzicht op een waterpartij, de bossen of het polderlandschap. U bent voorzien van alle luxe en comfort voor een zorgeloos verblijf. 

In de omgeving is van alles te ondernemen. Bewonder de prachtige onderwaterwereld van de Oosterschelde tijdens een duiksessie, fiets over dijken, langs polders, door dorpjes en bossen en ervaar de Zeeuwse gastvrijheid tijdens een bezoek aan Kattendijke en Yerseke.

Liever in een andere periode verblijven?

Wat eerdere vakantiegangers ons vroegen:

✦ Welke dorpen en steden liggen vlakbij?

Breng een bezoekje aan Wemeldinge (1 km), Kattendijke (4 km), Goes (9 km) of Yerseke (15 km) en proef de lokale gerechten en de Zeeuwse gasvrijheid. Allemaal binnen 20 autominuten te bereiken. 

✦ Wat is er te doen in de Oosterschelde?

Naast dat u hier uitstekend kunt duiken, kunt u tijdens een zeehondensafari zeehonden spotten, de Oosterscheldekering bewonderen of heerlijk wandelen door de duinen en langs uitgestrekte landschappen.