Oosterscheldepark de Stelhoeve
Pinksteren

Voorjaarspret en vakantievreugde tijdens Pinksteren

Geniet van het pinksterweekend in Zeeland

Zeeland is de ideale bestemming voor een lang weekend weg. Twijfel daarom niet langer en kom met Pinksteren naar Oosterscheldepark de Stelhoeve. U verblijft bij ons in een van de typische Zeeuwse huisjes, welke geschikt zijn voor 2 tot 5 personen. Vanaf ons kleinschalige vakantiepark liggen op korte afstand meerdere stranden. Kiest u voor een lange strandwandeling of gaat u liever fietsen over de dijken? U hoeft natuurlijk niet te kiezen, want tijdens het Pinksterweekend in Zeeland heeft u alle tijd om zowel te gaan wandelen als een fietstocht te maken. Dankzij onze unieke ligging ervaart u veel rust en ruimte tijdens uw verblijf. 

 • Kleinschalig vakantiepark in Wemeldinge
 • Gelegen op 50 meter van de Oosterschelde
 • Traditionele Zeeuwse vakantiehuisjes

Boek hier uw Zeeuwse vakantiehuisje tijdens Pinksteren

Uw Zeeuwse vakantiehuisje:

 • Voor 2, 4 of 5 personen
 • Gebouwd in traditionele stijl
 • Natuurrijke ligging met uitzicht
 • Comfortabel en stijlvol

Zeeuwse gastvrijheid en natuurrijke sferen

Welkom bij Oosterscheldepark de Stelhoeve. Hier belandt u tijdens uw pinksterweekend weg in een oase van rust te midden van het groen. Ontdek de Zeeuwse sferen en verblijf in één van onze traditionele vakantiehuisjes. De rode daken en witte kozijnen zijn kenmerkend voor Zeeland. Uw compleet ingerichte vakantiehuisje is voorzien van alle gemakken en comfort om uw verblijf zo zorgeloos mogelijk te maken! Zo beschikt u over een complete keuken, comfortabel meubilair, fijne sanitaire voorzieningen en het terras biedt volop privacy. 

Swipe voor meer foto's ➝

Laat u verrassen door de Zeeuwse schoonheid

Onze tips voor gave activiteiten in de omgeving:
  Duiken
  Fietsen
  Shoppen
  Ontdekken
  Wandelen
  Genieten

Of u nu een echte rustzoeker bent, een ware natuuraanbidder, een actieve vakantieganger of een cultuursnuiver; Zeeland heeft voor iedereen wel wat te bieden. Van prachtige natuurgebieden en historische kustplaatsjes tot aan bruisende steden en uitgestrekte wateren. Ontdek de onderwaterwereld tijdens het duiken of spot zeehonden terwijl u over het water vaart! Fiets over de dijken en geniet van het waanzinnige uitzicht over de polderlandschappen en wateren terwijl u een tussenstop maakt bij een van de vele kustplaatsjes zoals Yerseke of Kattendijke. Voor wie op zoek is naar cultuur en historie is het aan te raden om een bezoek te brengen aan Deltapark Neeltje Jans. Hier leert u alles over de geschiedenis van de Deltawerken en de watersnoodramp.

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

✦ Welke dorpen en steden liggen er in de omgeving?

Vanuit uw vakantiehuis staat u zo midden in het pittoreske centrum van Wemeldinge (2 km), maar ook Kattendijke (4 km) en Yerseke (9 km) zijn een bezoekje waard. Voor iets meer drukte kunt u de stad Goes (9 km) of Terneuzen (42 km) bezoeken tijdens Pinksteren!

✦ Hoe ver ligt het park van de Oosterschelde af?

De naam van ons park zegt het al: ons park ligt letterlijk áán de Oosterschelde. Het is slechts een wandeling over het park en de dijk en u kijkt al over de prachtige wateren van dit Nationale Park. Vanaf ons park is er een trap die u naar de andere kant van de dijk brengt. Hoe fijn is dat?!