Oosterscheldepark de Stelhoeve
vakantie september

Heerlijk nazomeren in september

Geniet van het najaar in het prachtige Zeeland

September is een uitstekende periode om er lekker op uit te gaan. U geniet van aangename temperaturen zonder de drukte van het hoogseizoen. Dat betekent in alle rust ontspannen op het strand, wandelen door de duinen en een bezoekje brengen aan schilderachtige dorpjes in de omgeving zoals Yerseke of Wemeldinge. Op ons park overnacht u in een authentiek Zeeuwse vakantiewoning met een directe ligging aan de Oosterschelde. U hoeft alleen de dijk over te steken en u staat al aan het kabbelende water. Komt u ook de rust ervaren van een vakantie in september?

 • Rustig en kleinschalig park
 • Karakteristieke vakantiewoningen
 • Directe ligging aan de Oosterschelde

Vind uw ideale verblijf in september:

September: de perfecte tijd voor een vakantie

Geniet van milde temperaturen en de prachtige natuur van Zeeland buiten de drukte van het hoogseizoen om. September is een ideale periode om de bossen, duinen, kustlijn en dorpjes van Zeeland te ontdekken. Wij lichten een aantal tips voor u uit:

  Wandelen en fietsen

  Nationaal Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Wandel of fiets door de natuur en ontdek unieke planten en dieren. Ga mee met een rondvaart en bewonder dit gebied vanaf het water. Misschien spot u wel een zeehond!

  Dorpen en steden

  Dompel uzelf onder in de unieke Zeeuwse cultuur tijdens een bezoek aan een van de gezellige dorpen en steden in de omgeving. Bezoek de bruisende winkelstad Goes, het idyllische vissersdorp Yerseke of de mooie badplaats Domburg.

  Duiken in de Oosterschelde

  Zeepaardjes, sepia's en vele andere zeedieren wachten op u onder het oppervlak van de Oosterschelde. In de omgeving van ons vakantiepark vindt u vele duikspots waar u het unieke onderwaterleven kunt ontdekken met een professionele duikuitrusting.

Sfeervol overnachten in een traditioneel huisje

Bij de Stelhoeve overnacht u in een typisch Zeeuwse vakantiewoning met kenmerkende rode daken en witte kozijnen. Hier kunt u met maximaal 5 personen verblijven. Dankzij de complete en gezellige inrichting van uw vakantiewoning voelt u zich bij binnenkomst meteen thuis. Vanaf uw comfortabele terras geniet u van de privacy die deze groene omgeving te bieden heeft. Uw vakantiehuisje ligt direct aan de Oosterschelde, het is slechts een paar minuten wandelen naar het rustgevende water.

Over uw Zeeuwse vakantiewoning:

 • Gebouwd in Zeeuwse stijl
 • Voor maximaal 5 personen
 • Sfeervol ingericht
 • Op 50 meter van de Oosterschelde
 • Comfortabel terras met tuinmeubels

Laat u inspireren door onze vakantiethema's:

Wat eerdere gasten ons vroegen:

✦ Kan ik nog duiken in de Oosterschelde in september?

Ja, de temperaturen in september zijn meestal nog aangenaam wat dit een erg geschikte periode maakt om te duiken in de onderwaterwereld van de Oosterschelde.

✦ Welke lokale gerechten moet ik zeker proberen?

Probeer heerlijke Zeeuwse gerechten zoals de Oosterscheldekreeft en oesters. September valt ook precies in het mosselseizoen, dat betekent culinair genieten van deze lekkernij!