Oosterscheldepark de Stelhoeve
Voorjaarsvakantie Zeeland

Volop voorjaarsvreugde in het Zeeuwse Wemeldinge

Voorjaarsvakantie in onze Zeeuwse vakantiehuisjes

De drukke feestmaanden zijn weer achter de rug en het nieuwe jaar is volop in gang… Het moment om er even lekker tussenuit te gaan! De voorjaarsvakantie is een heerlijke periode om tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving die Zeeland te bieden heeft. Bij Oosterscheldepark de Stelhoeve geniet u in een traditioneel Zeeuws vakantiehuisje van alle rust en ruimte tijdens de voorjaarsvakantie! Met de Oosterschelde op slechts 50 meter afstand zijn er vele mogelijkheden voor gave activiteiten en uitstapjes.

 • Kleinschalig vakantiepark
 • Op 50 meter van de Oosterschelde
 • In het Zeeuwse Wemeldinge

Luxe en comfort op een natuurrijke ligging

Bij Oosterscheldepark de Stelhoeve garanderen wij u een zorgeloze vakantie vol comfort. De traditionele vakantiehuisjes zijn voorzien van een complete inrichting. De keuken beschikt over alle nodige keukengerei, de woonkamer biedt volop comfort en het terras met tuinset zorgt ervoor dat u in privacy kunt genieten van een prachtig uitzicht.

  Prachtig uitzicht

  Vanuit uw vakantiehuis en vanaf uw privéterras heeft u een prachtig uitzicht op de weelderige bossen, de dijken of groene polderlandschappen.

  In traditionele stijl

  Al onze vakantiehuisjes zijn gebouwd in traditionele Zeeuwse stijl. De rode daken en witte kozijnen zijn kenmerkend hiervoor.

  Voor ieder gezelschap

  De vakantiehuisjes van Oosterscheldepark de Stelhoeve zijn geschikt voor 2, 4 of 5 personen. Jong en oud, families en stellen; iedereen is welkom!

Ontdekken en beleven tijdens de voorjaarsvakantie

Rustzoekers, natuuraanbidders, actievelingen en levensgenieters; iedereen is welkom op ons kleinschalige vakantiepark in Wemeldinge! Uw vakantiehuis ligt op slechts 50 meter van de Oosterschelde waar u de mooiste wandelingen en fietstochten kunt maken. Verder vindt u hier vele duikspots en kunt u meegaan met gave boottochten. Misschien spot u wel een zeehond! Op 7 kilometer van ons park ligt winkelstad Goes met een historische binnenhaven. Bezoek ook eens het vissersdorp Yerseke, het pittoreske Wemeldinge of de badplaats Domburg.

To do's in de voorjaarsvakantie:

 • Zeehonden spotten
 • Lokale gerechten proeven
 • Duiken in de Oosterschelde
 • Fietsen en/of wandelen

Deze Zeeuwse plekken zijn zeker een bezoekje waard:

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

✦ Wat kan ik ondernemen in de omgeving van Zeeland?

Watersportliefhebbers kunnen zeilen, duiken of vissen en rustzoekers kunnen prachtige wandelingen maken of fietsen door de duinen. Duik in de geschiedenis van de Zeeuwse Delta. Zeeland is dé place to be!

✦ Hoe ver is het naar de Oosterschelde?

Onze prachtige vakantiehuizen liggen aan een dijk in het gemoedelijke Zeeuwse dorpje Wemeldinge. Op slechts 50 meter lopen van uw huisje ligt de Oosterschelde waar u de gaafste watersportactiviteiten kunt ondernemen. Zó dichtbij!