1. Vakantiepark omgeving Goes
  2. 20 min. van Goes
  3. Direct aan de kust

Vakantiepark omgeving Goes 

De bruisende stad Goes vormt het hart van Zuid-Beveland. Je kunt hier naar hartenlust winkelen, cultuursnuiven, culinair genieten, evenementen bezoeken, naar mensen kijken op een terrasje – Goes heeft voor elk wat wils. Als je alles wat deze gezellige winkelstad te bieden heeft wilt ontdekken, dan is een vakantiepark in de omgeving van Goes een ideale uitvalsbasis. Recreatiepark De Stelhoeve ligt op slechts 20 autominuten van deze sfeervolle monumentenstad

Slenter door de middeleeuwse straten, bekijk de mooie gevels, snuffel in de boetiekjes of shop in winkels van bekende merken. Het aanbod is gevarieerd, ‘shop till you drop’ is hier dus zeker van toepassing. Vlij je neer op een terras op de Grote Markt, bezoek monumenten en musea, eet een lekkere lunch of heerlijk diner in een brasserie of restaurant, en sluit de dag af met entertainment of een gezellige stapavond. Ga je op vakantie naar Goes, voor een weekendje weg of een langer verlof, dan zul je je geen moment vervelen. 

 

Vakantiehuisjes in de buurt van Goes

Ben je op zoek naar gezellige vakantiehuisjes in de buurt van Goes? Recreatiepark De Stelhoeve, aan de rand van Wemeldinge aan de Oosterschelde, ligt op ongeveer 10 kilometer van deze bruisende cultuur- en winkelstad. Op het park staan 18 gezellige en smaakvol ingerichte vakantiehuizen voor 2, 4 of 5 personen. Elke woning, gebouwd in typisch Zeeuwse stijl, is van alle moderne gemakken voorzien, waaronder ook gratis Wifi. 

Of wellicht ben je op zoek naar een groepsaccommodatie bij Goes, voor een familiereünie of vriendenweekend in Zeeland. Ook dan ben je van harte welkom om De Stelhoeve. Groepsaccommodatie Oosterschelde is ons nieuwe en luxe vijfsterrenaccommodatie die plek biedt aan groepen van 45 personen. De boerderij beschikt over 14 slaapkamers, een horecakeuken en veel leefruimte. De groepsaccommodatie is te reserveren op basis van zelfverzorging of inclusief catering. Een chef bereidt dan de gewenste gerechten in de keuken van de boerderij.

 

Ligging de Stelhoeve