1. Weekendje weg aan zee
  2. Kleinschalig vakantiepark Zeeland
  3. Nabij Nationaal Park de Oosterschelde

Weekendje weg, huisje aan zee

Ben je plannen aan het maken voor een weekendje weg? Een huisje aan zee zou dan een heerlijk plekje zijn voor een ontspannen mini-break. Neem een kijkje bij het aanbod vakantiehuisjes op ons recreatiepark De Stelhoeve, een kleinschalig vakantiepark aan de Oosterschelde in Zeeland. De gezellige vakantiecottages bieden plek aan 2-, 4- of 5-personen en zijn stijlvol en modern ingericht. Uiteraard beschik je over alle moderne gemakken en gratis Wifi. Zo voel je je meteen thuis. 

Op ons kleine bungalowpark in Zeeland staan 18 charmante vakantiehuizen in typisch Zeeuwse stijl. Deze herken je aan de zwarte potdekseldelen, de rode daken en de witte kozijnen. Vanuit de huisjes heb je een weids uitzicht over de weilanden en direct achter de dijk ligt de mooie Oosterschelde. Het park is perfect gelegen voor rustzoekers, fietsers en wandelaars. In de directe omgeving vind je een gevarieerde natuur, panoramische uitzichten over het water, en mooie strandjes waar je in de zomer kunt zonnen en in de herfst lekker kunt uitwaaien. 

 

Huisje aan zee huren voor een ontspannen vakantie?

Als je een ontspannen weekendje aan zee wilt beleven, of een romantisch weekendje weg wilt met je geliefde, dan verwelkomen we je graag op De Stelhoeve. Het rustige park en de natuurrijke omgeving zijn de ideale plek voor een ontspannen vakantie in Zeeland. Maar er is ook voldoende te zien en te doen de regio. Natuurliefhebbers halen hier hun hart op. 

Je bent omgeven door het grootste natuurpark van Nederland, Nationaal Park Oosterschelde. Je kunt hier het hele jaar door natuurgerichte activiteiten ondernemen die ook leuk en interessant zijn voor kinderen, zoals excursies, workshops en vele evenementen. Maak ook zeker een mooie boottocht en probeer zeehonden en bruinvissen te spotten. De vogelaar moet z’n verrekijker meenemen want je kunt hier ook veel bijzondere vogels zien. Is je maag aan het rommelen na al die buitenactiviteiten? Dan kun je deze stillen met een uitgebreid aanbod overheerlijke Zeeuwse specialiteiten. 

Ligging de Stelhoeve