Duiken in de Oosterschelde

Wilt u duiken in de Oosterschelde met het gemak van een ruimte waar u uw duikspullen kunt spoelen en drogen?

De ideale combinatie

Of bent u duiker, en zoekt u een omgeving waar iedereen zich vermaakt? Dan bent u bij de Stelhoeve aan het goede adres! Wij bieden u een combinatie van duiken en recreatief verblijf.

Diverse duikvoorzieningen

Omdat er langs de dijk bij de Stelhoeve al veel gedoken werd, is er overleg geweest met de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Wij hebben hen gevraagd wat belangrijke toevoegingen zijn voor een duiker in ons park. Daarom is er oa een ruimte gerealiseerd waarin men zich kan afdouchen na het duiken, de pakken en apparatuur kan spoelen en alle spullen kan laten drogen. De Duikschuur bevindt zich vooraan het park, direct naast de dijk. Ook is er een trap waarmee u direct de dijk op kunt. Vervolgens is direct aan de andere kant ook een trap en zonneplateau gerealiseerd. Zo komt u op een eenvoudige wijze snel bij de duikstek van de Stelhoeve direct aan de Oosterschelde.

Vulstation en duikshop

Verder bevindt zich op 50 meter een vulstation voor persluchtflessen en is er in het dorp een duikshop, waar u terecht kunt voor al het nodige materiaal.