Oosterscheldepark de Stelhoeve
Activiteiten in de omgeving
In de omgeving: 5km

Activiteiten in de omgeving

Wilt u een dagje weg van De Stelhoeve en wilt u actief bezig zijn? Er zijn verschillende soorten activiteiten die u in de omgeving kunt ondernemen.

Duiken in de Oosterschelde

Of bent u een duiker en zoekt u een gebied waar iedereen zich kan vermaken? Dan bent u bij De Stelhoeve aan het juiste adres! Wij bieden u een combinatie van duiken en recreatief verblijf.

Diverse duikmogelijkheden

Omdat er veel gedoken werd langs de dijk bij De Stelhoeve is er overleg geweest met de Nederlandse Onderwatersportvereniging (NOB). We hebben hen gevraagd welke belangrijke aanvullingen er voor een duiker in ons park mogelijk zijn. Daarom is er onder andere een ruimte gerealiseerd waar men na het duiken kan douchen, de pakken en uitrusting kan afspoelen en alle spullen kan laten drogen.

De Duikschuur bevindt zich voor het park, direct naast de dijk. Er is ook een trap die het mogelijk maakt om direct de dijk op te gaan. Zo komt u gemakkelijk bij de duikstek van De Stelhoeve, die direct aan de Oosterschelde ligt.

Vulstation en duikwinkel

Verder is er een vulstation voor persluchtflessen op 50 meter afstand en is er een duikwinkel in het dorp, waar u alle benodigde apparatuur kunt kopen.

Efoil clinic

Ontdek de sensatie van efoilen met partner Flying Fish efoil school! Deze efoil clinics zijn ontworpen voor avonturiers van alle niveaus, met plaats voor 5 tot 30 deelnemers per sessie. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de essentiële basistechnieken van efoilen. Van het opstaan op je board tot het zweven over het water, onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden op jouw efoil avontuur.

Meer informatie vind je op de website van flyingfishfoils.nl.

Zeilen in Zeeland

Wemeldinge heeft een grote jachthaven met 485 plaatsen (www.vdrest.nl). Deze jachthaven is onlangs uitgebreid met 45 luxe ligplaatsen. Rondom deze haven vindt u gezellige terrassen, een restaurant (www.bomdia.nl), een eetcafé (www.puurjuno.nl) en een watersportwinkel. Leuk om langs te lopen, het ligt op slechts 5 minuten van de Stelhoeve.

Goese golf

Binnen 5 minuten met de auto van De Stelhoeve vindt u het golfcomplex Goese Golf. Deze 18-holes wedstrijdbaan is gerealiseerd in 1995 ten tijde van de aanleg van het Goese Meer. De Goese Golf beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten en een professionele en actieve golfschool.

Veel meer!

In de omgeving van De Oosterschelde kunt u veel doen, zoals zeilen, zeehonden spotten en mosselen en oesters verzamelen. Hier kunt u aanvullende informatie vinden en ontdekken wat ''de Oosterschelde'' nog meer te bieden heeft.