Oosterscheldepark de Stelhoeve
Fietsen en wandelen
In de omgeving: 1km

Fietsen en wandelen

Wandel de Oosterschelde af, ga door de bossen of pak uw fiets en maak lange fietstochten en bezoek de gezellige dorpjes in de omgeving van De Stelhoeve. Haal een frisse neus en geniet ondertussen van het landschap!

Mooie plekken om te bezoeken

Vanaf De Stelhoeve is Wemeldinge in enkele minuten te voet of op de fiets te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld door te wandelen door het Wemeldingse bos of langs het water en de jachthaven. Wemeldinge is een prachtig dorp vol historie.

In de omgeving van Wemeldinge zijn veel wandel- en fietsroutes. Stap uit en bezoek de stad zelf. In Wemeldinge vindt u leuke restaurants zoals Bobbys, de Oude Sluis en Eeterij Juno.

Ook zijn er diverse snackbars. Bij de Spar in Wemeldinge kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Goes is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets en ook dorpen als Kapelle, Kloetinge en Yerseke zijn zeker een bezoekje waard.

De Oosterschelde

Rondom de Oosterschelde liggen kreken, bossen, landerijen en boomgaarden. Rondom De Stelhoeve is het heerlijk fietsen en wandelen langs het water en tussen de boomgaarden door. Bij de receptie van het park kunt u diverse wandel- en fietsroutes verkrijgen.

Ook kunt u vanaf De Stelhoeve fietsen met het knooppuntensysteem. Oosterscheldepark De Stelhoeve ligt op 50 meter afstand van de Oosterschelde.