Duikweekend in Zeeland

Zeeland is dankzij meer dan honderd duikplaatsen en een bijzondere onderwaterwereld één van de meest populaire duikgebieden in West-Europa. Zoek je een vakantiehuisje waar je tijdens je duikweekend in Zeeland kunt verblijven? Neem dan een kijkje bij ons aanbod vakantiecottages. Op ons kleinschalig en rustig gelegen recreatiepark De Stelhoeve staan 18 gezellige vakantiehuisjes voor 2-, 4- of 5-personen. In de directe omgeving van het park vind je vele mooie duikplaatsen. Duikplaats ‘Galjoen zonder Poen’ ligt op 850 meter van het park en is dus binnen enkele minuten te bereiken. Het Grevelingemeer ligt op nog geen uur rijden van het park. 

Na een dag in en op het water te hebben gezeten, kun je heerlijk bijkomen in je eigen vakantiehuisje. Onze cottages zijn modern en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met zithoek en flatscreen tv en een mooie badkamer. Na een lange dag geniet je van een heerlijke nachtrust op de boxspringbedden. Buiten vind je nog een gemeubileerd terras, en het gehele park, dus ook de vakantiewoning, is voorzien van gratis Wifi

Ontdek de mogelijkheden om te duiken in Zeeland

In Zeeland vind je een gevarieerde flora en fauna, en zelfs grote scheepswrakken. Je vindt hier de beste duikspots in Nederland. Daardoor is dit de ideale provincie voor een duikvakantie in Nederland. In het Grevelingenmeer is het schip ‘Le Serpent’ afgezonken voor sportduikers, deze ligt nu op 23 meter diepte. Het ‘Galjoen zonder Poen’ ligt op loopafstand van het park, het wrak zelf ligt op 5 minuten zwemmen van de kust. In het voorjaar kun je in de wateren van de Oosterschelde ook vele parende sepia, een van kleur veranderende inktvis, bewonderen. Vele duikers kijken ieder jaar weer uit naar dit spectaculaire fenomeen. Even genoeg van het duiken? Bezoek het leuke vissersdorpje Yerseke.

Je kunt de prachtige onderwaterwereld van Zeeland ontdekken tijdens een duikvakantie. Zeeland heeft een van de mooiste duikplekken in Nederland. Nergens vind je in Nederland zo veel duikstekken als in deze mooie waterrijke provincie. Duiken in Zeeland is een bijzondere ervaring, maar je moet wel goed rekening houden met de weers- en wateromstandigheden. Voor beginners zijn er een aantal duikwateren waar de omstandigheden goed zijn, maar de meeste plekken waar je kunt duiken in Oosterschelde zijn enkel geschikt voor de meer ervaren duikers.