Oosterscheldepark de Stelhoeve
Erop uit
In de omgeving: 7km

Erop uit

Zin om te shoppen, een grote stad bezoeken, een lokaal klein dorpje of liever een strandje? De keuze in de omgeving van de Oosterschelde is reuze!

Nationaal Park Oosterschelde

De Oosterschelde is het grootste en natste Nationaal Park van Nederland. Het is een wereld van getij, wind en vooral water, veel water. Het landschap is altijd anders door het getij en het is altijd en overal te beleven.

Strandjes

Op nog geen 1000 meter afstand van de Stelhoeve zijn leuke strandjes te vinden waar u heerlijk met uw kinderen kunt ontspannen. Bij het familiestrand treft u ook Club Casco waar u ook kunt ontspannen met een drankje. Bij dit gezellige eetcafé kunt u ook genieten van een lunch of een diner. Naast Club Casco is een snackbar.

Goes

Binnen 15 autominuten van de Stelhoeve ligt Goes. Deze bruisende stad is het hart van Zeeland en combineert stads wonen met veel activiteiten in een landelijke omgeving. Dus of u er nu van houdt om een leuke activiteit of een leuk evenement te bezoeken of liever even lekker tot rust komt, Goes biedt u de beleving die u wilt.

In Goes treft u ook de Hollandsche hoeve. Het stadspark, met zijn oude boomgaard, is een ideaal wandelgebied met een uitgebreide bewegwijzering. Hier vind u ook de Vierlinden en het Ambachtscentrum.

Een uurtje bewegen of een compleet dagje uit, bij Omnium kan het allemaal en onder één dak. Hier treft u een subtropisch zwembad, een tropisch bos en vier sporthallen. Een waar sportparadijs!

Middelburg

Vanaf de Stelhoeve is het ongeveer 45 minuten rijden om de hoofdstad van Zeeland te bezoeken. Deze stad biedt net zoals Goes vele activiteiten en bruist in de zomer enorm. Leuke evenementen om te bezoeken zijn de mosselfeesten die in juli plaatsvinden of vaar door de grachten, bezoek een lokale stadsbrouwerij of bezoek een bekend jazz festival (vind plaats in juni).

Daarnaast kunt u dineren in luxe restaurants en er zijn heel veel leuke kroegjes waar u gezellig wat kan drinken. Waar dan? Op deze website staan veel tips en aanraders waar u terecht kunt. Op zoek naar meer andere evenementen, cultuur en activiteiten? U kunt hier meer tips vinden. 

Wemeldinge

Vanaf de Stelhoeve bent u in een paar minuten wandelen of fietsen in Wemeldinge. Dit kan bijvoorbeeld door het Wemeldingse bos of langs het water en de jachthaven. Wemeldinge kent een mooi beschermd dorpsgezicht, de Dorpstraat. Met zijn lange rij leilinden zeker uw aandacht waard!

In Wemeldinge vindt u leuke restaurantjes zoals Bobbys, de Oude Sluis en Eeterij Juno. Verder zijn er verschillende snackbars. Bij de Spar in Wemeldinge kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

Wilt u eens lekker ontspannen met een Welness arrangement, dit kan prima bij KNAPP.