Oosterscheldepark de Stelhoeve
Meivakantie

Zeeland ontdekken in de meivakantie

Dat is Zeeuws genieten!

De meivakantie is een heerlijke periode om er even lekker tussenuit te gaan. De veelal goede temperaturen en de natuur in bloei zorgen ervoor dat u tijdens uw vakantie de omgeving kunt ontdekken. Bezoek één van de omliggende dorpen en ervaar Zeeuwse gastvrijheid. Wandel over de dijk en kijk uit over de uitgestrekte wateren van de Oosterschelde. De lammetjes huppelen door de weides, de zon schijnt op uw gezicht en de wind waait door uw haren; de zomer is in zicht!

 • Verblijf in een typisch Zeeuws vakantiehuisje
 • Op slechts 50 meter van de Oosterschelde
 • Kleinschalig vakantiepark in Zeeland

Vind hier uw ideale verblijf in de meivakantie

Echt Zeeuws genieten in traditionele vakantiehuisjes

Nergens anders zult u Zeeland nóg beter ontdekken en beleven dan in onze Zeeuwse vakantiehuisjes. Het zwarte hout en de rode daken kenmerken het historische Zeeland. Op ons kleinschalige vakantiepark ervaart u een gemoedelijke en gastvrije sfeer. De vakantiehuisjes zijn huisdiervrij en voorzien van een stijlvolle inrichting. Daarnaast zal het u aan niets ontbreken tijdens uw verblijf in de meivakantie. De keuken beschikt over alle nodige apparatuur en keukengerei, de woonkamer biedt optimaal comfort en op het terras geniet u van een prachtig uitzicht. Hier beleeft u écht een zorgeloze en Zeeuwse vakantie!

  Gebouwd in traditionele stijl
  Geschikt voor max. 5 personen
  Volop rust en privacy

Doen en beleven in het prachtige Zeeland

Tijdens uw vakantie in het Zeeuwse Wemeldige is het op en top genieten geblazen! Vanuit uw Zeeuwse vakantiehuis wandelt u zo naar de Oosterschelde, dit Nationale Park ligt namelijk op slechts 50 meter van ons park vandaan. Hier zijn tal van activiteiten te ondernemen; ontdek de onderwaterwereld tijdens het duiken, spot zeehonden tijdens een vaartocht over het water of fiets over de kilometers lange dijken. Ook is het aan te raden om het pittoreske kustplaatsjes Yerseke eens te bezoeken, hét oester- en mosseldorp van Zeeland. Of duik de geschiedenis in tijdens een bezoek aan de historische stad Goes. In het veelzijdige Zeeland is voor iedereen wel wat te beleven!

Te doen in de meivakantie:

 • Fietsen en wandelen
 • Varen over de Oosterschelde
 • Golfen bij de Goese Golf
 • Kustplaatsjes bezoeken
 • Zeehonden spotten
 • Winkelen in Goes

Bezoek een van de omliggende dorpjes of steden:

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

✦ Hoe kom ik vanaf De Stelhoeve bij de Oosterschelde?

Vanaf het vakantiepark hoeft u slechts 50 meter te lopen en u staat al aan de rand van de Oosterschelde. Hier kunt u een prachtige wandeling maken of de onderwaterwereld ontdekken tijdens een professionele duik in de meivakantie.

✦ Is Zeeland geschikt voor een actieve vakantie?

Jazeker! Zeeland is dé bestemming voor actievelingen die wat willen ondernemen. Watersportliefhebbers kunnen zeilen, duiken of vissen. Maar u kunt ook heerlijk tot rust komen tijdens een prachtige wandeling, fietstocht door de duinen of een hele dag ontspannen aan één van de vele stranden die de omgeving rijk is.