Oosterscheldepark de Stelhoeve
Zomervakantie Zeeland

Zomers genot aan de Zeeuwse wateren

Eropuit in de zomervakantie

Vakantie vieren aan het water, gewoon op Nederlandse bodem. Oosterscheldepark de Stelhoeve nodigt u deze zomervakantie uit voor een heerlijke vakantie aan de Oosterschelde! Of u nu een hele week bij ons verblijft of een weekendje langskomt; hier zult u zich geen moment vervelen! Verblijf in een traditioneel Zeeuws vakantiehuis en ervaar de Zeeuwse gastvrijheid. Ons kleinschalige vakantiepark is gelegen aan de Oosterschelde en op korte afstand van meerdere stranden. Rond en op ons vakantiepark ervaart u veel rust en ruimte. Tevens heeft u vanuit uw huisje een weids uitzicht over de omgeving. Twijfel niet langer en boek uw zomervakantie in Zeeland.

💡 Zomerse tip: Profiteer van aantrekkelijke korting op uw zomervakantie!

 • Kleinschalig vakantiepark in Wemeldinge
 • Directe ligging aan de Oosterschelde
 • Typisch Zeeuwse vakantiehuisjes

Vind hier uw ideale verblijf in de zomervakantie:

Over onze Zeeuwse vakantiehuisjes:

 • Gebouwd in traditionele stijl
 • Geschikt voor max. 5 personen
 • Terras met natuurrijk uitzicht
 • Compleet ingericht

Zeeland en onze gastvrijheid... Gegarandeerd bijzonder

Oosterscheldepark de Stelhoeve is de ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een vakantiehuis in een rustige omgeving, maar toch centraal gelegen aan de rand van Wemeldinge. In uw vakantiehuisje op ons kleinschalige vakantiepark proeft u de Zeeuwse sfeer op z'n best! Plof neer op uw terras en geniet van de zon terwijl u uitkijkt over de prachtige groene polders. Bereid de lekkerste gerechten in de complete keuken en relax in de comfortabele living.

Wist u dat… wij ook een groepsaccommodatie hebben voor maar liefst 48 personen?

Inspanning en ontspanning in Zeeland

Onze tips voor gave to do's in de zomervakantie:
  Duiken

  De Oosterschelde is een walhalla voor duikers! Ontdek de onderwaterwereld en spot verschillende vis- en bijzondere schelpdieren en waterplanten.

  Cultuur snuiven

  Bezoek een van de vele kustplaatsjes die Zeeland rijk is. Wandel door de pittoreske straatjes, proef lokale gerechten en ervaar de Zeeuwse gastvrijheid.

  Wandelen

  Trek eropuit en wandel over de dijken, langs de polders en door bossen. De omgeving heeft verschillende wandelroutes te bieden!

  Zeehonden spotten

  In de Oosterschelde zwemmen zeehonden, wie weet spot u er wel een paar. Ga op zeehondensafari of breng een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans!

Ontdek een van de Zeeuwse kustplaatsjes:

Dit vroegen eerdere vakantiegangers ons:

✦ Kan ik leren duiken tijdens mijn vakantie?

Zeker weten! De Oosterschelde is een waar walhalla voor zowel beginnende als gevorderde duikers. In de omgeving zijn vele duikscholen waar u de kneepjes van het vak kunt leren. Op ons park is een duikschuur aanwezig. Hierin vindt u toiletten, douches en bassins waarin u uw pakken en apparatuur kunt spoelen. Verder zijn er lockers, waarin u uw spullen kunt achterlaten. Bij de Stelhoeve kunt u dus terecht voor een heerlijke duikvakantie in Nederland!

✦ Zijn er fiets- en wandelroutes in de omgeving?

De omgeving rondom ons park en de Oosterschelde zit vol met prachtige fiets- en wandelmogelijkheden. Verken de omgeving vanaf de kilometerslange dijken, bezoek pittoreske kustplaatsjes en laat u verrassen door de ongerepte natuur en polderlandschappen!